A JabJab Online Marketing többet Ad

Okosat. Kreatívan.

A digitális világ ma már a legtöbb iparág számára fontos alappillér. Mi segítünk eligazodni ebben a komplex világban és kialakítani Önnek a leginkább hatékony és sikeres online stratégiát.

Főoldal - Kép
JabJab Online Marketing

Minősítéseink

érthetően

Szolgáltatásaink

Önnek miben segíthetünk?

Főoldal - Kép 8

Performance marketing

A performance marketing, vagyis a teljesítmény, az eredmény fókuszú marketingtevékenység napjaink talán legfontosabb szemléletmódja .

Főoldal - Kép 8

Digitális analitika

A digitális analitika sok éve közvetíti az üzenetet, hogy a web analitika fogalma már nem fedi le jól napjaink modern vállalkozásának igényeit

Oktatás, képzések

A JabJab Online Marketing sok éves tapasztalattal rendelkezik egyéni, tantermi oktatások és céges tréningek, céges workshopok szervezésében.

Díjaink

Főoldal - Kép 13
Marketing Diamond 2023
European Search Awards 2023 - Finalist
European Search Awards 2024 - Finalist

A csapat

Akik az Ön sikeréért dolgoznak

Nagy erősségünk a gondosan megválogatott szakembergárda. Lelkes és elhivatott csapat vagyunk, mindegyikünknek több Google képesítése is van. Mindannyiunk számára kiemelten fontos, hogy a piacon megjelenő új technológiákat, szinte a megjelenésük napjától megtanuljuk, és használni tudjuk. Szakembereink mentorálása során fontos szempont, hogy képesek legyenek döntéseiket, javaslataikat az ügyfél fejével meghozni.

Rólunk mondták

Ügyfeleink Ajánlásai

Főoldal - Kép 45

Egy olyan csapattal akartunk együttműködni aki kivételes szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik, aki proaktív, folyamatosan kommunikál és segíti a munkánkat a mi érdekeinket nézi, velünk közösen keresi a legjobb megoldást. Megtaláltunk! Az eredmények pedig önmagukért beszélnek. Köszönjük JabJab!

Főoldal - Kép 47

Már 8 éve dolgozom együtt a JabJab-el különböző szektorokban B2C-től B2B-ig, és ez nem a véletlen műve. Ők egy olyan műhely, akik egyaránt értik a technológiát és az üzletet, így velük varázsütésre tudunk behozni jövőálló kompetenciát a csapatunkba… A konverzió pedig mindeközben szépen emelkedik.

Aquaticum Debrecen

Ha az ember igazán meg akarja találni, hogy mely ügynökség szolgálja legjobban az online marketing stratégiai céljait akkor különböző volumenű és témájú előadásokon, képzéseken vesz részt, szakmai csoportokba kutakodik, ismerősök ajánlásait figyelembe veszi, s próbálja megtalálni. Nálunk ezek alapján minden szál a JabJab-hoz vezetett. Volt tehát egy jó benyomás, de a puding próbája mégiscsak az evés. Túl az első tesztelésen, az elmúlt 3-4 évben számos mérési projektben dolgoztunk és dolgozunk együtt és hozzák mind szakmailag, mind emberileg az a maximumot, amit ügyfélként elképzelsz. Meg kell még említsük, hogy időről időre képzéseken is részt veszünk náluk, amit a JabJab COO-ja tart és hát nemcsak szakmailag kapunk nagyszerű inputot, de showműsornak sem utolsó. Köszönjük JabJab!

Referenciáink

Akikkel Már Együtt Dolgoztunk

Büszkék vagyunk rá, hogy komoly és elismert ügyfelekkel dolgozhatunk együtt itthon és külföldön is. Dolgoztunk a hazai piac mellett számos külföldi projekten is, több nyelven, és sokféle rendszer használatával.