Álhírek rovat

Dátum: 2013. 07. 19.


Az alábbi PR közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe az Online Karitatív és Szolgáltató tanügynökség:

Elmentek a PR: Imbecile ügynökségtől az emberek

A PR szakma tisztasága érdekében a PR szakegyesület az alábbi döntést hozta: Azon PR ügynökségek, amelyek szakmailag megkérdőjelezhető, vagy trehány és pontatlan sajtóközleményeket juttatnak el az egyébként is, szakmai korrektúrát és ellenőrzést nem használó online médiumokhoz, azoknak vállalniuk kell a felelősséget. Ezen felelősség eddig nem jelent meg a szakmában, ha másoknak kárt vagy plusz munkát okoztak, akkor arra semmiféle hatásos büntetés még nem létezett. Idáig.

A szakma önszabályozó testülete azt a döntést hozta, hogy egy hibásan kiadott sajtóközlemény hatásának, és az okozott károk számolásához az alábbi módszert kell alkalmazni:

Az érintett ügynökségek egy ügyféllel eltöltött plusz ideje x az ügyfelek számával x az ügynökségek számával. Legutóbbi alkalommal a számolás az alábbiak szerint alakult: 0.5 óra x 15 x 25 = 187.5 óra. Ezen munkaórákat a kérdéses ügynökség ledolgozhatja közmunkában (kutyagumi szedése Budapesten), vagy befizeti a szakegyesület számlájára (8.500 Ft-os munkadíjjal számolva ez 1 593.750 Ft.

(helyesbítés: A címben említett ügynökség munkatársai elmentek ebédelni, a kimaradt szóért elnézésüket kérjük, a hibát nagyon sajnáljuk)

Tetszett?

Ajánld barátaidnak, ismerőseidnek, kollégáidnak:

 

Ha szeretnél még több ilyet, akkor lájkold Facebook oldalunkat, iratkozz fel YouTube csatornánkra és RSS csatornánkra!

1 hozzászólás

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Pin It on Pinterest

Álhírek rovat