JabJab Online Marketing Gives You More

Smart, (C)rea(c)tive.

Our digital world is nowadays a main pillar for many industries. We help you navigate this complex world and develop the most effective and successful online strategy for you.

Home - Kép
Home - Kép 2

Services

How can we help?

Home - Kép 4

Performance marketing

A performance marketing, vagyis a teljesítmény, az eredmény fókuszú marketingtevékenység napjaink talán legfontosabb szemléletmódja .

Home - Kép 4

Digitális analitika

A digitális analitika sok éve közvetíti az üzenetet, hogy a web analitika fogalma már nem fedi le jól napjaink modern vállalkozásának igényeit

Oktatás, képzések

A JabJab Online Marketing sok éves tapasztalattal rendelkezik egyéni, tantermi oktatások és céges tréningek, céges workshopok szervezésében.

Home - Kép 13

Google Analytics 4 bevezetés

A Google Analytics 4 a népszerű analitikai eszköz alapjaiban újra gondolt változata. Bevezetése gondos lépéseket igényel, amiben örömmel segítünk cégének.

Audit

Analytics audit

A rendszeres analytics audit segíthet abban, hogy a riportokban megjelenő adatokban megbízhassunk és azokból helyes következtetéseket vonjunk le

Home - Kép 15

Google Analytics 360

A Google Analytics 360 a mindenki számára ismert Google Analytics prémium verziója nagy forgalmú weboldalak és cégek igényeihez igazítva

Home - Kép 25

Google Shopping hirdetés

Termékeink számos helyen jelenhetnek meg Google Shopping hirdetés formájában: a Keresőben, a Display Hálózaton, de még YouTube hirdetésekben is

Home - Kép 31

Analytics mérés beállítás

Számos cég gondolja azt, hogy a weboldal elkészültével kapott Analytics mérés beállítás megfelelő és elégséges a felmerülő üzleti kérdések megválaszolásához.

Home - Kép 29

Google Tag Manager 360

A Google Tag Manager 360 a mindenki számára ismert Google Tag Manager prémium verziója nagyobb csapatok együttműködéseihez szabva.

Home - Kép 37

Facebook hirdetés

Facebook hirdetés futtatása során számos helyen és formában jeleníthetünk meg a közösségi oldal felhasználóinak célzott hirdetéseket.

Home - Kép 39

Instagram hirdetés

Instagram hirdetés futtatása során kiemelten fontos, hogy képpel és rövid videóval tudjuk átadni üzenetünket egy inkább fiatalabb célcsoportnak.

0
years in the business
0 +
campaign
0 + mrd
managed spend
0 +
successful clients

The Team

Who work for your success

Our great strength is the carefully selected team of professionals. We are an enthusiastic and dedicated team, each with multiple Google qualifications. It is extremely important for all of us to be able to learn and use the new technologies that are appearing on the market, almost from the day they appear. An important aspect of mentoring our professionals is their ability to make their decisions and suggestions with the client’s mindset and goals.

Testimonials

Our clients about us

Aquaticum Debrecen

Ha az ember igazán meg akarja találni, hogy mely ügynökség szolgálja legjobban az online marketing stratégiai céljait akkor különböző volumenű és témájú előadásokon, képzéseken vesz részt, szakmai csoportokba kutakodik, ismerősök ajánlásait figyelembe veszi, s próbálja megtalálni. Nálunk ezek alapján minden szál a JabJab-hoz vezetett. Volt tehát egy jó benyomás, de a puding próbája mégiscsak az evés. Túl az első tesztelésen, az elmúlt 3-4 évben számos mérési projektben dolgoztunk és dolgozunk együtt és hozzák mind szakmailag, mind emberileg az a maximumot, amit ügyfélként elképzelsz. Meg kell még említsük, hogy időről időre képzéseken is részt veszünk náluk, amit a JabJab COO-ja tart és hát nemcsak szakmailag kapunk nagyszerű inputot, de showműsornak sem utolsó. Köszönjük JabJab!

Home - Kép 71

Egy olyan csapattal akartunk együttműködni aki kivételes szakmai tudással és tapasztalattal rendelkezik, aki proaktív, folyamatosan kommunikál és segíti a munkánkat a mi érdekeinket nézi, velünk közösen keresi a legjobb megoldást. Megtaláltunk! Az eredmények pedig önmagukért beszélnek. Köszönjük JabJab!

Home - Kép 73

Azért szeretek Veletek dolgozni, mert performancia szemlélettel gondolkoztok, nincs mellébeszélés. Az apró részletekre is odafigyeltek, ha esetleg nem vettem számításba valamit, akkor jeleztek, nem pusztán csak addig gondolkoztok, hogy a konkrét kérés legyen leteljesítve.

Home - Kép 75

Már 8 éve dolgozom együtt a JabJab-el különböző szektorokban B2C-től B2B-ig, és ez nem a véletlen műve. Ők egy olyan műhely, akik egyaránt értik a technológiát és az üzletet, így velük varázsütésre tudunk behozni jövőálló kompetenciát a csapatunkba… A konverzió pedig mindeközben szépen emelkedik.

References

Brands with whom we have already worked together

We are proud to work with known brands at home and abroad. In addition to the local market of Hungary, we have also worked on a number of foreign projects, in several languages and using a wide variety of systems.