Téged keresünk, ha

Ha mindezek igazak Rád, akkor legyél data specialista csapatunkban!

Olyan szakemberekkel szeretnénk bővíteni data csapatunkat, akik értik és tudják, mit csinál egy PPC szakember. Nem baj, ha nem vagy Pro az adatok világában, segítünk a fejlődésben.

Kik vagyunk?

Most jöhetne ide, hogy a JabJab Online Marketing mennyire innovatív és fejlődő cég (egyébként az), meg hogy kigyúrtuk magunkat mindenféle földi jóból, de nem írjuk. Ezt kb. minden ügynökség elmondja magáról, nem is szeretnénk elvitatni több versenytársunktól sem ezt, nálunk pedig majd megtapasztalod.

Azt talán fontos kiemelni magunkról, hogy a csapat home office-ban dolgozik. Ez egyszerre jó és akár rossz lehetőség is, nem mindenki készült fel rá. Bővebben erről podcastunk home office részében beszéltünk.

Google Marketin Platform Sales partner

Ja igen: Google Analytics 360 viszonteladók vagyunk. Ilyen ügynökségből azért még a régióban sincs túl sok 😎

Kit keresünk?

Na, de beszéljünk inkább arról, hogy mi mit értünk „data specialista” alatt és mit szeretnénk látni Benned?

Összességében tehát nem ma kezdted, nem az alapoktól indulunk, de nem várjuk el, hogy mély jártasságod legyen, viszont csillogjon a szemed és akard a tudást!

Nice to have

Aztán ugye vannak azok a bizonyos előnyök című fejezet, amivel ha rendelkezel, erősen javulnak az esélyeid:

A fentiek mindegyike plusz pontért megy, nem elvárás, ezt szeretnénk kihangsúlyozni!

Amit kínálunk

Jaj hát a mit kínálunk rész mindig a kedvencem, lássuk csak:

Hogy ne csak a sablonokat puffogtassuk: életünk az önfejlesztés, szeretünk kipróbálni új eszközöket, szóval ha érdekel az ilyesmi, sőt, úgy érzed, hogy hozzá tudnál adni az egészhez, mindenképpen várunk!

Pár dolog még

Mit mond egy leendő kollégád?

Miért jó a JabJabnál dolgozni? … mert az ország keleti csücskében élve is értékes tagja lehetek egy elismert szakértői közösségnek, mert végre vezetőim vannak nem főnökeim, és a rugalmas munkavégzés itt nemcsak clickbait.

Horváthné Kovács Melinda, data team lead, JabJab

Így lehetsz nálunk data specialista

Egyszerűen vedd fel a kapcsolatot velünk hagyományos módon, amikor megkaptad a visszaigazolást a kapcsolatfelvételről, akkor egy válasz emailben küld el nekünk a szakmai (!) önéletrajzod és a LinkedIn adatlapod URL-jét.

Ezen kívül írd le nekünk, hogy mi volt eddig a 3 legdurvább analitika feladat, amiben benne voltál (lehet mérés beállítás, riport készítés, elemzés, stb.).