Logiscool

A Logiscool egy nemzetközi franchise hálózat, ahol főleg általános iskolás korú gyerekeknek oktaták a digitális világ a digitális írástudás alapjait, a programozást és videó készítést.

A JabJab a magyarországi kampányok lebonyolításában segít, mind a tantermi kurzusok, mind a táborok szervezéséhez. Emellett segítjük a weboldal méréseinek naprakészen tartását is.

Tamás azon kevesek egyike, akinek a szakértelmére nemcsak az implementáció során számíthatunk, hanem aki fejlesztési törekvéseinket is segíti azzal, hogy együtt gondolkodik velünk.

Egyedi, marketingtechnológiákat érintő kérdéseinkre mindig rövid időn belül, korrekten reagál. PPC csapatával évente többször dolgozunk együtt kurzus- és táborkampányaink során. Data csapatával végzett Hotjar kutatás és az azt követő értékes analízis segítette honlapoptimalizációs törekvéseinket.

A csapattal a szakértelmük mellett emberileg is remek dolgozni, a megbeszélések hangulata őszinte és mindig a megoldásra fókuszált.

A Logiscool franchise iskola digitális készségfejlesztő és programozó kurzusain, workshopjain és táboraiban a 7-18 év közötti diákok a legtrendibb informatikai témákról és a mesterséges intelligencia etikus használatáról tanulnak.

Köszönjük a JabJab csapatának, hogy szakértelmükkel és közös gondolkodással támogatják franchise hálózatunkat, és az ügyet, hogy minél több gyerek szerezzen a jövőben nélkülözhetetlen digitális készségeket!