Google Analytics tanfolyam (tantermi és online)

A JabJab Google Analytics tanfolyam a hazai képzések között jelenleg egyedülálló módon nyújt teljes körű tematikát. A tanfolyam messze túlmutat az 1 napos workshopok bemutatóin, 6 teljesen napon keresztül mutatja be a Google Analytics használatának mélységeit.

„Tanuld meg végre rendesen”

Nem véletlenül lett ez a mondat a mottója a képzésnek, azt láttuk ugyanis, hogy a piacon Google Analytics tanfolyamnak hívott képzések inkább kivonatos áttekintések, a fontosabb funkciók bemutatása.

A mi tanfolyamunk ezzel szemben minden apró részletre kitérő riporting kurzus: nem csak áttekintjük a lehetőségeket, de megnézzük, hogy ezeket hol, hogyan érdemes használni a mindennapokban. Áttekintjük, milyen fiók beállítások mellett kaphatunk valóban értékes, használható, megbízható adatokat riportjainkban.

Programozói tudás nélkül

A tanfolyam során elsősorban a lehetőségekre, valamint a kinyerhető riportokra koncentrálunk. A képzés során érintünk néhány technikaibb témát, de például programkódokat, JavaScript kódokat (így például konkrét mérőkódokat) nem elemzünk.

Mindenhol megadjuk a linkeket a technikai dokumentációhoz, hogy a fejlesztőkkel karöltve a mérések megfelelő beállítása is megvalósulhasson. A mi javaslatunk ugyanakkor ezen képzés elvégzése után a Google Tag Manager tanfolyam kezdő moduljának elvégézése. Ott kifejezetten a mérések beállításával foglalkozunk, ami bizonyos pontig szintén programozói tudás nélkül elsajátítható.

Google Analytics tanfolyam tematika és jelentkezés

A tanfolyam részletes tematikája megtekinthető a tanfolyam weboldalán, aki pedig jelentkezni szeretne a következő kurzusra, szintén ezen a külön weboldalon jelezheti érdeklődését.

Cégeknek is sok érdeklődő számára

Ha az Ön cégénél 4 főnél többen is érdeklődnek a képzés iránt, tekintse meg a tanfolyam céges tréning változatát.


érthetően

Tantermi oktatás, céges workshop

Legyen szó egyéni képzésről vagy az Ön telephelyén megtartott céges workshopról, segítünk a csapattagok tudásának fejlesztésében.