Google Tag Manager tanfolyam (tantermi és online)

A JabJab Google Tag Manager tanfolyam a hazai képzések között jelenleg egyedülálló módon nyújt teljes körű tematikát. A tanfolyam messze túlmutat az 1-2 órás workshopok bemutatóin, 3 teljesen napon keresztül mutatja be a Google Tag Manager használatának mélységeit.

Kezdő modul: marketingeseknek és programozóknak egyaránt

A 3 napos képzés első két napja mentes a mély programozói tudást igénylő témáktól. A HTML-lel, mint a weboldalak tartalmát leíró nyelvvel fontos, hogy legyen egy alapvető ismeretünk, de nem szükséges, hogy weboldalak készítésében jártasak legyünk.

A tanfolyam kezdő modulja a legtöbb marketinges számára is használható tudást ad át, amivel számos mérés beállítása válhat egyszerű folyamattá, tehermentesítve a fejlesztőket. Ezzel együtt a kezdő modul megismerése fontos lehet a cég fejlesztői számára is, mivel a haladó modul is épít az első két nap ismeretanyagára.

A képzés előtt érdemes először a Google Analytics tanfolyamot elvégezni.

Haladó modul: főleg fejlesztőknek

A haladó modul főleg fejlesztőknek hasznos: számos technikai részletet mondunk el, ami a Google Tag Manager bevezetésekor már fontos szempontokat ad. A haladó modul ezzel együtt érdekes lehet marketingeseknek is, azonban itt már előfordulhat, hogy egyes fejezetek nehezebben lesznek érthetőek.

Google Tag Manager tanfolyam tematika és jelentkezés

A tanfolyam részletes tematikája megtekinthető a tanfolyam weboldalán, aki pedig jelentkezni szeretne a következő kurzusra, szintén ezen a külön weboldalon jelezheti érdeklődését.

Cégeknek is sok érdeklődő számára

Ha az Ön cégénél 4 főnél többen is érdeklődnek a képzés iránt, tekintse meg a tanfolyam céges tréning változatát.


érthetően

Tantermi oktatás, céges workshop

Legyen szó egyéni képzésről vagy az Ön telephelyén megtartott céges workshopról, segítünk a csapattagok tudásának fejlesztésében.