YouTube hirdetés

A YouTube videómegosztó a Google tulajdona, lényegében a világ második legnagyobb keresési rendszere. Egy YouTube hirdetés nagyszerű lehetőség videóval elmondani az üzenetet, ráadásul napjainkban egyre többször jelenik meg performance eszközként is.

A YouTube kampányok létrehozása is a Google Ads rendszeren belül lehetséges, de itt ahogy a nevéből is kiderül videós hirdetésekről van szó.

YouTube – A videómegosztó portál

A YouTube napjaink legnépszerűbb videómegosztó portálja itthon és külföldön egyaránt. Zenei videókon kívül ma már mindenféle kategóriában kerülnek videós tartalmak feltöltésre. Ez a feltöltés percenként több száz órányi anyagot jelent.

Sokféle célcsoport

A változatos tartalomhoz széles célközönség tartozik. Nem csak a fiatal generáció képviselteti magát, hanem jelen van az idősebb korosztály is. Nem csak a „cicás” videók nézői, hanem konkrét problémák megoldását kereső felhasználók. Nem csak a szakértők, hanem a kezdő érdeklődők is.

Sokféle YouTube hirdetés

Céljainktól függően itt is lehetőségünk van különböző hirdetési formátumok létrehozására. Megjelenhetünk videók lejátszása előtt, közben és után is. A keresési találatok között, főoldalon, valamint az ajánlott videók között is.

Mindig a célok döntik el, hogy ezekből melyeket használjuk fel és milyen arányban. Fizetni mindig a videók megtekintéséért fogunk (cost per view – CPV), kivéve azon eseteket, ahol ún. nem átugorható videóhirdetést használunk, ezeknél 1000 megjelenés (CPM) a számlázás alapja.

Sokféle célzás

Nagyon hasznos funkció a remarketing lehetősége. Lehetőségünk van saját weboldalunk, csatornánk vagy feltöltött videóink megtekintőinek célzására is. Ezzel korábbi videók megtekintői új videókat láthatnak, ha feltöltünk ilyet.

Egyedi lehetőség, hogy a videókat megmutathatjuk olyan felhasználóknak is, akik az általunk megadott kulcsszavak valamelyikére kerestek a Google Keresőben.

Emellett célozhatjuk más csatornák videóit vagy épp a felhasználók érdeklődési kategóriáit is, amely nem csak a YouTube-on töltött időt veszi figyelembe, hanem a Google Kereső használatát is.

YouTube hirdetés – nem csak márkaépítésre

Számos lehetőség van már arra is, hogy a videóhirdetéseken keresztül konverziókat érjünk el weboldalunkon, mobil applikációkban. Különösen fontos lehet ez e-kereskedők számára, ahol a Shopping kampányok által használt termékkatalógusból megjeleníthetünk termékeket a videóhirdetések kiegészítéseként.


érthetően

Performance marketing szolgáltatások

Bár fontos ismerni és beszélni az egyes hirdetési rendszerek által nyújtott lehetőségekről, a legtöbb sikeres performance marketing kampány mögött olyan online stratégia húzódik meg, amely ezen hirdetési rendszereket az adott feladathoz mérten használja ki.

Legyen szó B2C vagy B2B kampányról, számos lehetőség adott a sikeres kampányhoz.

Microsoft Advertising Partner 2024

Díjaink

Marketing Diamond 2023
European Search Awards 2023 - Finalist
European Search Awards 2024 - Finalist

Google Shopping hirdetés

Termékeink számos helyen jelenhetnek meg Google Shopping hirdetés formájában: a Keresőben, a Display Hálózaton, de még YouTube hirdetésekben is

Facebook hirdetés

Facebook hirdetés futtatása során számos helyen és formában jeleníthetünk meg a közösségi oldal felhasználóinak célzott hirdetéseket.

Instagram hirdetés

Instagram hirdetés futtatása során kiemelten fontos, hogy képpel és rövid videóval tudjuk átadni üzenetünket egy inkább fiatalabb célcsoportnak.

YouTube hirdetés

Egy YouTube hirdetés nagyszerű lehetőség videóval elmondani az üzenetet, ráadásul napjainkban egyre többször jelenik meg performance eszközként is.

TikTok hirdetés

TikTok hirdetés

A TikTok-on való megjelenés egyre több márka számára lehet érdekes lehetőség, segítségünkkel most már egy TikTok hirdetés is része lehet online jelenlétének.

LinkedIn hirdetés

LinkedIn hirdetés az oldal jellegéből kifolyólag főleg B2B kampányokban lehet hasznos, ott speciális célzásokkal érhetjük el a szakembereket.

Twitter hirdetés

A Twitter hirdetés a közösségi oldal hírfolyamában jelenik meg, elérve számos felhasználót B2B és B2C témában is

Quora hirdetés

Quora hirdetés ezen tartalmak között jelenik meg jellemzően szöveges formában, így jól célozza az adott témát, problémát kereső felhasználókat

Reddit hirdetés

Egy Reddit hirdetés a közösség témáját célozva vagy a felhasználók érdeklődési kategóiáit. Nem csak B2B, de B2C kampányokban is hasznos lehet.

Audit

PPC audit

Ha úgy érzi, nem működik minden jól vagy épp bizonyosságot szeretne arról, hogy valóban a lehető legtöbbet hozza ki a PPC kampányokból, kérjen tőlünk PPC auditot.

SEO – Keresőoptimalizálás

A keresőmotorokban bár sok keresésre a jól látható helyeken fizetett hirdetések vagy egyéb találatok (pl Google Térkép, hotel találatok, stb.) láthatóak, továbbra is fontos jelentősége van a keresőoptimalizálás szakterületének, hogy a releváns keresésekre egy weboldal megfelelő láthatóságban legyen az ingyenes, ún. organikus találatok között.