Display & Video 360 (DV360)

A Display & Video 360 a Google Marketing Platform részeként programmatic kampányok kezeléséhez használható rendszer. Segítségével számos adat alapú kampány futtatható különféle felületeken, legyen szó klasszikus display megjelenésről, videó kampányokról vagy épp audio hirdetésekről.

Adat alapú működés a Display & Video 360 rendszerben

Napjainkban a gépi tanulás számos helyzetben nyújt kiváló segítséget olyan feladatok automatizálsában, amelyet emberi erővel csak hosszas munkával, számolásokkal lehetne jól kivitelezni. Mivel cégünk rengeteg adattal rendelkezhet mind a weboldalakon, mobil appokban gyűjtött információkkal, mind a cég saját üzleti adataival, ezek megfelelő felhasználása számos lehetőséget adhat jól célzott, automatizált, akár teljesítmény alapú kampányok futtatására.

Adat alapon dőlhet el, kinek jelenik meg egy hirdetés és kinek nem, adat alapon jelenhet meg egy hirdetési kreatív egy-egy eleme a felhasználók felé hol „A” hol „B”, hol „C” verzióban.

Modern hirdetési kreatív sablonok

A hagyományos banner méreteken túl a Display & Video 360 olyan hirdetési sablonokat is tartalmaz, amely számos lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználók zavarása, zaklatása nélkül jelenjünk meg érdekes, figyelemfelkeltő hirdetésekkel.

Mesélje el a történetet Display & Video 360 segítségével

Célozzon olyan felhasználókat további, új hirdetésekkel, akik egy másik kampányban láttak egy hirdetést vagy épp már kattintottak is rá. Fűzze össze történetté ajánlatait, mutassa meg minden felhasználónak azt az üzenetet, ami az adott felhasználó számára éppen a leginkább fontos, hogy megjelenjen.

Változatos célozható közönségek

Célozzon olyan felhasználókat, akik Google kereséseik, YouTube tartalomfogyasztásuk és más Google által mért interakciók alapján bizonyos termékkategóriával, szolgáltatással kapcsolatban már túl vannak az első perceken és határozott érdeklődést mutatnak.

Használja fel a saját weboldalain, mobil applikációiban elérhető adatokat, hogy csak a valóban fontos felhasználókhoz szóljon és csak az ehhez hasonló felhasználókat érje el.

Hirdessen biztonságosan

Érje el a felhasználókat prémium felületeken, használjon ún. privát aukciókat vagy kérjen direkt hozzáférést népszerű hazai vagy külföldi weboldalak és appok felületeihez.

display-video-360 logo

érthetően

Google Marketing Platform támogatás

A JabJab Online Marketing minősített Google Marketing Platform partnerként nem csak az ingyenes analitikai termékekhez nyújt teljes körű támogatást, de lehetőséget biztosít hivatalos viszonteladóként igénybe venni a prémium termékek további lehetőségeit.

Google Marketing Platform Sales Partner ügynökségként segítünk a többlet funkciók bevezetésében és folyamatos támogatásában.

Google Analytics 360

A Google Analytics 360 a mindenki számára ismert Google Analytics prémium verziója nagy forgalmú weboldalak és cégek igényeihez igazítva

Google Tag Manager 360

A Google Tag Manager 360 a mindenki számára ismert Google Tag Manager prémium verziója nagyobb csapatok együttműködéseihez szabva.