Oktatás, képzések

A JabJab Online Marketing sok éves tapasztalattal rendelkezik egyéni, tantermi oktatások és céges tréningek, céges workshopok szervezésében.

Sok évnyi tapasztalat

A mögöttünk álló években számos szakmai konferencián adtunk elő kiváló visszajelzésekkel. Sok éve tartunk oktatásokat rövid, néhány órás workshopoktól a sok napos, átfogó képzéseken át.

A mára már megszűnt Google Partner oktatások során rendszeresen tanítottuk a Google Ads, a YouTube és a Google Analytics alapjait és mélységeit más ügynökségeknek és az ország vezető márkáinak.

Kis és nagy cégek is

Az elmúlt években számos cég és ügynökség csapattagjait oktattuk nem csak itthon, de a környező országokban is. Ezen cégek között megtalálhatóak KKV-k és nagyobb cégek egyaránt. Oktatásaink között mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő változatot, legyen szó tantermi képzésről vagy céges workshopról.

Hirdetések és analitika

Az elérhető témák között az itthon népszerű Google Ads és Facebook Ads céges workshopon túl átfogó képzést tartunk rendszeresen a Google Analytics és a Google Tag Manager lehetőségeiről is.


érthetően

Tantermi oktatás, céges workshop

Legyen szó egyéni képzésről vagy az Ön telephelyén megtartott céges workshopról, segítünk a csapattagok tudásának fejlesztésében.