Search Ads 360 (SA360)

A Search Ads 360 a Google Marketing Platform részeként a Kereső kampányok hatékonyabb kezelését teszi lehetővé. Segítségével a Google Ads Search és Bing/Microsoft Ads Search kampányok még hatékonyabban működhetnek meglévő hirdetési fiókjaiban.

Ugyanaz a fiók, megnövelt irányítópult

A rendszer a meglévő Google Ads és Bing/Microsoft Ads fiókjait használja, az abban található Kereső kampányok kezelését veszi át a beállított célok mentén folyamatos licit optimalizálással.

Automatikus licitálás a beállított célok mentén

Adja meg, hogy a fiókok mely kampányaihoz milyen üzleti célokat rendel, a rendszer pedig ezen célok mentén fogja optimalizálni a liciteket az egyes keresések mentén.

Hatékonyabb Shopping kampányok Search Ads 360 segítségével

A rendszer automatikusan képes a Shopping kampányok termék adatait hatékonyság alapján felosztani. Ennek segítségével a Shopping kampányok eredményessége növelhető.


érthetően

Google Marketing Platform támogatás

A JabJab Online Marketing minősített Google Marketing Platform partnerként nem csak az ingyenes analitikai termékekhez nyújt teljes körű támogatást, de lehetőséget biztosít hivatalos viszonteladóként igénybe venni a prémium termékek további lehetőségeit.

Google Marketing Platform Sales Partner ügynökségként segítünk a többlet funkciók bevezetésében és folyamatos támogatásában.

Google Analytics 360

A Google Analytics 360 a mindenki számára ismert Google Analytics prémium verziója nagy forgalmú weboldalak és cégek igényeihez igazítva

Google Tag Manager 360

A Google Tag Manager 360 a mindenki számára ismert Google Tag Manager prémium verziója nagyobb csapatok együttműködéseihez szabva.