Google Analytics tanfolyam (céges tréning)

Ha cégénél több mint 4 ember szeretné megismerni a lehetőségeket, egy céges Google Analytics tanfolyam lehet az ideális megoldás.

Cégre szabott tematika

A tantermi képzés 6 napos tematikáját minden esetben testre szabjuk úgy, hogy az cége számára a lehető legoptimálisabb ismeretanyagot adja át. Ha bizonyos Google Analytics funkciók az Ön számára nem hasznosak, kihagyhatjuk ezeket. Az oktatások során pedig sokkal inkább az Ön weboldalához passzoló ötleteket, gondolatokat beszéljük át.

Akár sok résztvevővel is

A tanfolyam árazása nem függ a résztvevők számától. Árajánlatunk elsősorban attól függ, hogy a cége számára testre szabott tematika hány alkalmat igényel. Így bátran meghirdetheti minden érintett kollégának, ugyanakkor azt szoktuk javasolni, hogy 10-12 főnél ne nagyon legyen több résztvevő. Ez biztosítja, hogy megtartható a képzés kiscsoportos jellege.

Kombinálva Google Tag Manager tanfolyammal

Céges képzés során jól kombinálható a Google Analyitcs és a Google Tag Manager tanfolyamok tematikája, így egyszerre tanulhatják meg a kollégák a lehetőségeket, azok ügyes kihasználását riporting téren, valamint a mérések helyes és pontos beállítását.

Céges Google Analytics tanfolyam tematika és érdeklődés

Amennyiben érdekelné egy ilyen oktatás, tekintse meg a tanfolyam weboldalán a kezdő és haladó tematikát és írjon nekünk szintén a tanfolyam weboldalán erre kijelölt űrlapon.


érthetően

Tantermi oktatás, céges workshop

Legyen szó egyéni képzésről vagy az Ön telephelyén megtartott céges workshopról, segítünk a csapattagok tudásának fejlesztésében.