Google Tag Manager 360

A Google Tag Manager 360 a mindenki számára ismert Google Tag Manager prémium verziója nagyobb csapatok együttműködéseihez szabva. A Google Marketing Platform részeként a weboldalak mérőkódjainak kezelésért felel. Segítségével nem csak a Google Marketing Platform termékeinek mérését lehet kezelni, hanem lényegében mindenféle hirdetési és mérési platform kódjait.

Ingyenes Google Tag Manager VS Google Tag Manager 360

Az alábbi táblázatban foglaltuk össze a legfontosabb különbségeket az ingyenes és a prémium verzió között:

Google Tag ManagerGoogle Tag Manager 360
Kinek a leginkább megfelelő?Elsősorban kis és közepes cégeknek, helyi KKV-knakKomplex, nagyobb csapat struktúrával rendelkező cégeknek, nagyobb méretű weboldalak tulajdonosainak
Workspace-k száma párhuzamos beállítási feladatok végrehajtásához3Korlátlan
Tároló verzió élesítéshez jóváhagyási folyamatokNincsVan
Tároló zónák komplex weboldalakhoz és a mérőkód elhelyezés erősebb kontrolljához NincsVan
Service Level AgreementNemIgen, garantált rendelkezésre állás mellett

Csapatmunka konfliktusok nélkül

Olyan Google Tag Manager tárolóban, ahol többen is dolgoznak, kialakulhat probléma abból, hogy ha a csapat egyik tagja elkészül új mérőkódok létrehozásával, míg egy másik csapattag még dolgozik egy másikon.

Ha akár 5 különféle módosítás is folyamatban van, akkor ennek kezelése nehézkessé válhat, mivel az ingyenes verzióban legfeljebb 3 függő projekt létezhet egymással párhuzamosan, olyan formában, hogy azok élesítése nem függ egymástól.

Nagy weboldal – sok külön értelmezhető zóna

Ha weboldalunk különböző részeihez más-más beszállítók tartoznak, előfordulhat, hogy az oldal bizonyos részeihez korlátozott hozzáférést kell adni mérőkódok beillesztéséhez. A tároló zónák ebben segítenek úgy, hogy a beszállítók által létrehozott tárolókat engedi beilleszteni weboldalunk saját Google Tag Manager tárolójába, de csak az weboldalunk bizonyos részeibe és csak az általunk engedélyezett mérőkódok üzemeltetésére.


érthetően

Google Marketing Platform támogatás

A JabJab Online Marketing minősített Google Marketing Platform partnerként nem csak az ingyenes analitikai termékekhez nyújt teljes körű támogatást, de lehetőséget biztosít hivatalos viszonteladóként igénybe venni a prémium termékek további lehetőségeit.

Google Marketing Platform Sales Partner ügynökségként segítünk a többlet funkciók bevezetésében és folyamatos támogatásában.

Google Analytics 360

A Google Analytics 360 a mindenki számára ismert Google Analytics prémium verziója nagy forgalmú weboldalak és cégek igényeihez igazítva

Google Tag Manager 360

A Google Tag Manager 360 a mindenki számára ismert Google Tag Manager prémium verziója nagyobb csapatok együttműködéseihez szabva.