Online stratégia

Hogy milyen lehet online stratégia nélkül egy weboldal?

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor egy hirdetésről beérkezik egy weboldalra, ahol össze-vissza kattintgat, keres valamit, vagy épp vásárolna, de teljes a fejetlenség várja. Az egész nincs megtervezve, és teljesen esetleges, hogy megleljük-e amire szükségünk van. 

Ugye milyen bosszantó az ilyesmi?

Ha cégként elkerülnénk ezt, és a lehető legjobban legtervezettebben, a vásárlóink, érdeklődőink minden lépését óvva szeretnénk megtervezni a folyamatainkat, akkor szükségünk van egy teljes, komplex, átfogó online stratégiára, amelyhez tartjuk is magunkat. Ez minden online folyamat alapja.

Segítünk áttekinteni jelenlegi folyamatait, megvilágítani azokat a pontokat, amelyek jelenleg kihasználatlanok vagy fejlesztésre, változtatásra szorulnak. Ez lehet, hogy a forgalomterelésben mutatkozik meg, de lehet, hogy a weboldalt, esetleg más üzleti folyamatokat érint. Ez vezethet egy erős alapokon nyugvó online stratégia megvalósításához.

Miután rendbe tettük ezeket az alapokat, segítünk rendszeres tanácsadás során áttekinteni az eredményeket, átbeszélni a további lépéseket, megfelelő célszámokat rendelni az előttünk álló időszakhoz.

Online tanácsadás szolgáltatások

Ha az Ön cégénél már megoldott a napi operatív munka, akkor is érdemes online tanácsadó céggel együttműködnie. Ezáltal naprakészen tarthatja a teljes online működést, használatba veheti az új lehetőségeket, kiaknázhatja az újdonságokat akkor is, ha azok más iparágak tapasztalataiból származnak.

PPC tanácsadás

Napjainkban egyre többször tapasztaljuk, hogy bizonyos cégeknél a napi kampánykezelés helyett elsősorban rendszeres PPC tanácsadás jelenik meg igényként.

Mobil stratégia

Egyre több felhasználó éri el a weboldalakat mobil eszközről, különösen, ha erős a forgalomterelés közösségi oldalakról. A mobil stratégia megléte épp ezért lehet fontos minden cég életében.

Rendszeres konzultáció

Ha már megismertük egymást és megérkeztek az első eredmények, folyamatos és rendszeres konzultáció lehet szükséges minden cégnél.