W.UP Digital

A W.UP Digital egy bankok számára készült szolgáltatás, így a performance kampányok erősen B2B fókusszal futnak egy meglehetősen szűk célcsoport számára.

A szűk célcsoport és annak hatékony elérése a legtöbb B2B kampány rákfenéje. Szerencsére az elérésnél számos országot be tudtunk kapcsolni a kampányok vérkeringésébe, így elegendő adatunk volt megtalálni a megfelelő célzásokat sok-sok tesztelés után.

A sikerhez ugyanakkor a céloldal optimalizálása is szükséges volt annak érdekében, hogy az elért felhasználók ne azonnal egy kemény sales ajánlattal találkozzanak, hanem könnyebben elérhető whitepaper útján kerüljenek kapcsolatba a céggel, hogy aztán a megfelelő funnel-be beérkezve személyes beszélgetésig jussanak el a lead-ekkel a megfelelő szakemberek.

Már 8 éve dolgozom együtt a JabJab-el különböző szektorokban B2C-től B2B-ig, és ez nem a véletlen műve. Ők egy olyan műhely, akik egyaránt értik a technológiát és az üzletet, így velük varázsütésre tudunk behozni jövőálló kompetenciát a csapatunkba… A konverzió pedig mindeközben szépen emelkedik.