Szöveges hirdetéseink banner jellegű megjelenéssel a Google Display Hálózaton

A tartalom előtt egy fontos üzenet:

Már csak

Nap
Óra
Perc
Másodperc

… és leáll az adatgyűjtés a Universal Analytics / Google Analytics 3 tulajdonokban!

Ha már hirdetünk a Google Display Hálózaton, de mondjuk csak szöveges hirdetésekkel, további hasznos megjelenéseink lehetnek a most bejelentett újdonsággal, amely a szöveges hirdetések és a hirdetett cég Google-nél elérhető infói alapján egy kvázi banneres megjelenést generál.

Banner szerű szöveges hirdetések a Display Hálózaton

A lényeg itt annyi, hogy a szöveges hirdetéseket tördelik újra úgy, hogy megnézik a céghez kapcsolódó YouTube és/vagy Google+ jelenlétet és az oda feltöltött logót, grafikai elemeket és ehhez igazodva készítenek egy színben passzoló megjelenést, aminél felhasználják a korábban ezekre a felületekre feltöltött logót is.

Ez a formátum azért is fontos, mert abból a szempontból is hibrid, hogy mikor jelenhet meg: AdSense hirdetők eldönthetik, hogy weboldalukon csak szöveges vagy csak banner hirdetések jelenhetnek-e meg, esetleg mindkét formátumot engedélyezik. Ez az új megjelenési forma mindkettőre igaz, így ha nincs mondjuk bannerünk, máris megjelenhetünk olyan weboldalakon is, ahol csak banneres megjelenést engedélyeztek, miközben nem veszítjük el azon hirdetési helyeket sem, ahol csak szöveges hirdetések jelenhetnek meg.

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Microsoft Advertising Partner 2023 (Bing Ads)

Lehet Téged keresünk?

Legfrissebb cikkeink