Újra Google Tag Manager tanfolyam – 2016. június 8-9

2014-ben, tehát 2 éve tartottuk meg az első Google Tag Manager tanfolyamot, amelyet egy következő alkalom követett 2015 ősszel.

Idén is többen érdeklődtetek már, hogy mikor tartjuk meg a következő alkalmat: 2016. június 8-9-én várunk minden érdeklődőt a Google Ground emeleti termébe, ahol a kezdetektől haladunk végig a haladó alkalmazásig lépésről lépésre.

Google Tag Manager tanfolyam

Mindkét előző alkalomból mi is sokat tanultunk abból, hogyan is lehet a legjobban átadni az eszközzel kapcsolatos ismeret anyagot, így idén némileg átdolgozott tartalommal és sokkal-sokkal inkább gyakorlatias megközelítéssel tartjuk meg két napos képzésünket.

Idén a kezdő tanfolyam második felében sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy megismerkedjünk néhány olyan beállítással, amellyel kódolási ismeretek nélkül állíthatunk be érdekes és hasznos Google Analyitcs méréseket, illetve megnézzük, hogyan kezeljük azt a Facebook Pixelt, amely hamarosan végleg a korábban használt remarketing és konverziós kódok helyébe lép.

Az egész kezdő nap folyamán szükség lesz minden résztvevő laptopjára, mert egy demo weboldalon mindenki saját maga állítja be majd Google Tag Manager tárolóját. Közösen haladunk, minden kérdést megvitatunk (ahogy korábban is), hogy a nap végére elkészüljön mindenkinek az első komolyabb tárolója.

A haladó képzésen eddig is nagy érdeklődés volt a Google Analytics enhanced ecommerce-el kapcsolatos téma. Mivel ez egy sok-sok kódolással járó feladat minden weboldal életében, végig fogunk menni minden fontos ismereten és kódon, hogy aztán ügyesen és zökkenőmentesen tudja mindenki elkészíteni ezt a fajta e-kereskedelmi mérést saját vagy ügyfelei weboldalán.

A jelentkezést idén szerettük volna picit izgalmasabbá tenni: early bird árak helyett olyan csomagokat kínálunk, amelyekből csak korlátozott számban lehet elhappolni egyet-egyet:

  • az első 5 jelentkező kapja meg a legkedvezőbb árakat
  • a következő 15 jelentkező is még kedvezményes árakon jelentkezhet

Jelentkezni 2016. május 13-án, pénteken ( 🙂 ) 10:00-tól lehetséges a tanfolyam oldalán, ahol a részletes tematika is megtekinthető.

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email
Share on print

Legfrissebb cikkeink

PPC ravasz rókát keresünk

Ninja, nagymester, fekete öves ultra, … nem tudom, találjatok ki magatokra egy kellően velős jelzőt, de a lényegen nem változtat: akit keresünk, az nem ma kezdte és nem is holnap tervezi abbahagyni.

Tovább olvasom »

PPC specialistát keresünk

Még mindig lehet hogy téged keresünk: Az ideális jelölt: – okos, kreatív- képben van- független, rugalmas Ennél azért részletesebben: – PPC szakmában jártas, nem csak megvan a Google vizsgád, hanem használod is- ismered az AdWords mellett az Etarg…

Tovább olvasom »