Google Kiemelt Partner vagyunk 2022-ben is

Google Kiemelt Partner vagyunk 2022-ben is!

Tartalomjegyzék

A JabJab Online Marketing elérte a Google Kiemelt Partner státuszt a 2022-es évre a Google újratervezett ügynökségi programjában.

Megújult Google Partner Program – Új feltételrendszer

Google Premium Partner 2022Google Premium Partner 2022A Google még 2019-ben jelentette be, hogy újra tervezi az ügynökségi programját és módosít azokon a feltételeken, amelyek mentén 1-1 ügynökség megszerezhette a Google Partner, illetve Google Premier (Kiemelt) Partner minősítést.

Az új feltételek már olyan kritériumokkal is bővültek, mint a hirdetési fiókok optimalizálási pontszáma, ami jelzi, hogy 1-1 fiókban mennyire használja jól a lehetőségeket a fiók kezelő.

Ezen felül „a fiókszakértők legalább 50%-ának tanúsítvánnyal kell rendelkeznie a Google Ads szolgáltatásban. Ezenkívül minden olyan termékterületen (például keresési, Display-, Shopping-, videó- vagy alkalmazáskampányok) lennie kell legalább egy, tanúsítvánnyal rendelkező fiókszakértőnek, amelyre a cég legalább 500 USD értékű kampányköltést fordított a megelőző 90 nap során.”

Google Kiemelt Partner követelmények

A Kiemelt Partner szintet az adott országban működő Google Partnerek top 3%-a kapja meg, amelyhez fontos kritériumok az ügyfélszám növekedése, az ügyfélmegtartás, valamint a termékdiverzifikálás, vagyis a különféle Google hirdetési csatornák (kereső, videó, shopping, stb.) széleskörű kihasználása.

Külön büszkék vagyunk arra, hogy a minősítés feltételeit úgy teljesítettük, hogy közben a vezérelv számunkra kizárólagosan az ügyfél érdekei voltak. Számunkra az ügyfél az elsődleges, és a minősítés is csak akkor, ha az ő érdekeiket szolgálja.

Bobály Mihály, CEO

Közös siker

És akkor a száraz közlemény szerű szöveg végére engedjetek meg egy személyesebb üzenetet:

Az, hogy ezt a jelvényt megszereztük, minden egyes csapattag kőkemény munkájának az eredménye. Büszkeséggel tölt el, ahogy nap mint nap látom őket megküzdeni az eredményekért, ahogy átvágnak minden gordiuszi csomót. Nagyszerű látni azt a támogató, szakmai közeget, ami a JabJab-nál fontos pillére annak, hogy mindenki jól érezze magát nálunk. És ez nem csak a csapattagokra vonatkozik, de ügyfeleinkre is.

Kamilla, Levi és Misa nevében is szeretném itt is megköszönni Nektek ezt!

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Tartalomjegyzék

Minősítéseink

Microsoft Advertising Partner 2024

Lehet Téged keresünk?

Legfrissebb cikkeink