JabJab webináriumok

Dátum: 2015. 02. 16.


JabJab webinárium

Ahogy már írtuk az új weboldal bejelentése kapcsán, készülőben van még pár dolog, amiből egyet most szeretnénk felfedni: elindítunk egy webinárium sorozatot, amellyel szeretnénk picit segíteni a mindennapi kampány kezelés és az Analyticsnél rendszeresen felmerülő kérdések tisztázásában.

Manapság egyre többször találkozni olyan eseményekkel, amelyek átfogó vagy érintőleges betekintést adnak egy-egy témába. A Google Grundon sok ilyen rendezvény megtalálható és nem szeretném ezen események értékét degradálni.

Felmerült azonban több beszélgetés során, hogy néha az a korlátozó erő egy-egy ilyen rendezvény kapcsán, hogy még ha rövid ideig is tart, oda kell menni, vissza kell jönni, legalább egy fél nap kiesik a munkából, ami nem mindig engedhető meg. És ez teljesen érthető.

Épp ezért gondoltuk azt, hogy átterelnénk az egészet a netre: vegyünk elő olyan témákat, amelyek érdekesek lehetnek mindenkinek, amelyek informatívak és át lehet őket beszélni 30-60 percben.

Nem szeretnénk

  • bemutatni a kulcsszó egyezési beállításokat
  • elmondani, hány karakter lehet egy hirdetés AdWordsben
  • hogyan tegyük be az alap analitika kódot a weboldalba
  • stb.

De szeretnénk beszélni olyan problémákról, amelyekkel rendszeresen szembekerülnek cégek, ügynökségek és be szeretnénk mutatni olyan funkciókat és lehetőségeket, amelyekre nem mindenki gondol, nem mindenki használ, méltánytalanul van elhanyagolva.

Néhány témát már most meg lehet tekinteni és van is még a tarsolyunkban jó pár gondolat, de Tőled is szívesen várunk téma javaslatot.

Addig is, ha érdekel a dolog, íme az első online előadásunk.

Tetszett?

Ajánld barátaidnak, ismerőseidnek, kollégáidnak:

 

Ha szeretnél még több ilyet, akkor lájkold Facebook oldalunkat, iratkozz fel YouTube csatornánkra és RSS csatornánkra!

1 hozzászólás

  1. Nagyon jó ötlet! Hiánypótló dolog, mert a neten magyar nyelvű segítség nem igazán van ebben a témában, és biztos vagyok benne, hogy tudtok mutatni olyan dolgokat, amikről nem tudok. Már nagyon várom ezeket az online előadásokat! Köszönöm! 🙂

    Válasz küldése

Hozzászólás beküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Pin It on Pinterest

JabJab webináriumok