Microsoft Advertising Partner ügynökség vagyunk 2021-ben is

Microsoft Advertising Partner ügynökség vagyunk 2021-ben is

Tartalomjegyzék

Magyarországon egyedüli ügynökségként 2021-ben Microsoft Advertising Partner maradt a JabJab Online Marketing.

Külföldi piacokra hirdető ügyfelek számára fontos megtalálni a helyileg releváns hirdetési hálózatokat. A Microsoft Bing keresője a legtöbb országban nem rendelkezik akkora eléréssel, mint a Google Keresője, sok piacon rendelkeznek értelmezhető piaci részesedéssel.

Bár még így is sokszor 8-10-15%-ról beszélünk, pont emiatt az érték miatt sok hirdető kihagyja ezt a platformot. Emiatt viszont például egy USA vagy UK piacon a Microsoft Advertising rendszerében elérhető kattintási és konverziós árak sokszor a Google Kereső hirdetések árai alatt vannak. Néha jelentős mértékben.

A Microsoft lényegében nem is rejti véka alá, hogy ilyen helyzetben első sorban a Google Ads felületének, funkcióinak, hirdetési specifikációinak másolását végzi, így például némi csúszással ugyan, de ott is módosult a kezelőfelület, miután a Google előjött pár éve a jelenleg használt megjelenéssel, a hirdetési karakterkorlátok is hamar (le)követték a Google változásait.

Microsoft Advertising Partner

Ezzel együtt vannak olyan funkciók is, amelyekkel előbb jöttek elő, így például a Google-nél még elég fiatal képes hirdetésbővítmények a Microsoft hirdetési rendszerében már régóta elérhetőek.

És azt tudtad, hogy a Microsoftnak is van egy saját Merchant Centere és Shopping hirdetés típusa? Így van! Külföldre igyekvő e-kereskedők számára is elég sok lehetőség adódik ebben a hirdetési rendszerben is.

A JabJab Online Marketing Magyarországon jelen ismereteink szerint az egyetlen minősített Microsoft Advertising Partner. Bár a magyar találati listán nem jelennek meg hirdetések és így a kizárólag hazai hirdetők számára ez a rendszer nem lesz vonzó, USA, UK, Franciaország, Németország és még számos más országban fontos lába lehet az online marketingnek.

Ha ki szeretnéd velünk próbálni a Microsoft Advertising lehetőségeit, írj nekünk!

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Tartalomjegyzék

Minősítéseink

Microsoft Advertising Partner 2024

Lehet Téged keresünk?

Data specialista

Oda vagy a számokért, a trendekért? A/B tesztek nélkül nem is tudsz élni? Medior Analytics specialista lehetsz csapatunkban!

Érdekel »

Legfrissebb cikkeink