JabJab webináriumok – a teljes őszi évad

Tartalomjegyzék

13! Összesen ennyi webináriumot tartottunk idén PPC és Analytics témában. És most mind a 13 felvétele ingyenesen elérhető!

JabJab webináriumok

Valamikor tavaly ilyenkor indult el nálunk a beszélgetés a csapaton belül arról, hogyan kellene kommunikálnunk 2015-ben. Itthon akkor még nem igazán volt „divat” netes élő közvetítések keretében rövid oktatásokat tartani, míg tőlünk „nyugatabbra” (sőt északabbra is) ez már egy bevett módja volt annak, hogy cégek megmutassák magukat a nagyérdeműnek.

Így aztán elhatároztuk, hogy bele csapunk és elkezdtük ötletelni a témákat.

Egészen biztosak voltunk benne, hogy nem szeretnénk kezdő témákkal foglalkozni. Számos ingyenes és fizetés tantermi oktatás van ma is az országban első sorban KKV-knak, ahol elsajátíthatják a kezdeteket. Nem szerettünk volna ezzel versenyezni, hiszen az első lépéseknél mindenképpen hasznos lehet, ha ott áll az emberrel szemben valaki, aki az első botlásoknál segít rögtön felállni. Mondjuk ez haladó(bb) szinten is igaz, de azt gondolom, hogy haladó(bb) szinten egy önjáró, autodidakta hajlam nélkül már nehéz tovább lépni.

Aztán ott volt, hogy nem akarunk terjengős bemutatókat tartani. Nem mindenkinek van rá ideje a napi munka mellett. A webináriumoknak meg van az az előnye is, hogy a résztvevőnek nem kell autóba/buszra ülni és elmenni valahova, ahol aztán meghallgat egy rövid ismeretanyagot, majd visszamegy dolgozni. Akár csak egy 1 órás eseménnyel is kiesik egy fél nap.

Egy szó, mint száz, idén januárban elvégeztük a megfelelő fejlesztéseket a megújult weboldalunkon és máris jöttek az első témák. És a pozitív visszajelzések. Nagyon örültünk és örülünk most is minden visszajelzésnek, sőt, kritikának, ezek által fejlődünk mi is. Akár csak egy mikrofon cserével 🙂

Elérhető tehát jelenleg 13 darab 30-60 perces „szösszenet” a performance marketing és a (web)analítika világából. Most, hogy még mindenki rohanásban van és az utolsó forintokat facsarja ki a karácsonyi kampányokból, még lehet, hogy nincs idő visszanézni mindet. De érdemes betárazni későbbre, amikor már minden halászlé, bejgli és töltött káposzta elfogyott és esetleg túl cudar az idő odakint, hogy lesétáljuk 🙂

Köszönjük mindenkinek, aki meghallgatta eddigi előadásainkat és külön köszönet azoknak, akik visszajelzéseikkel segítették a fejlődésünket. Egy like, egy comment mind-mind nagyon sokat ér a továbbiakban is.

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Tartalomjegyzék

Minősítéseink

Microsoft Advertising Partner 2024

Lehet Téged keresünk?

Legfrissebb cikkeink