Mindig szentelj időt arra, hogy saját magad fejleszd! A mai tudás holnapra elkopik, a “majd holnap”-ból könnyen évek lehetnek. Tedd fel magadban a kérdést: mit tanultam 2015-ben és mit tudhatnak a többiek? Ha a válasz némi aggodalommal tölt el, ne csüggedj, sosem késő: nézz körül, merre tanulhatsz valami újat.

A JabJab-nál rendszeresen tartunk rövid webináriumokat, a magyar Google csatornán számos hasznos, hosszú és mély oktatási anyagokat találhatsz, a YouTube és az egész (főleg angol) web tele van ingyenes vagy épp fizetős (de hasznos) netes oktatásokkal, amivel mindig tanulhatsz valami újat, valami érdekeset.

Szánj erre is időt, megéri!

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on email
Share on print

Legfrissebb cikkeink

PPC ravasz rókát keresünk

Ninja, nagymester, fekete öves ultra, … nem tudom, találjatok ki magatokra egy kellően velős jelzőt, de a lényegen nem változtat: akit keresünk, az nem ma kezdte és nem is holnap tervezi abbahagyni.

Tovább olvasom »

PPC specialistát keresünk

Még mindig lehet hogy téged keresünk: Az ideális jelölt: – okos, kreatív- képben van- független, rugalmas Ennél azért részletesebben: – PPC szakmában jártas, nem csak megvan a Google vizsgád, hanem használod is- ismered az AdWords mellett az Etarg…

Tovább olvasom »