Hétvégi videó ajánló: a tartalom optimalizálásával a jobb konverziók felé

Bár a mostani hétvége speciális, mivel szombaton dóóóógozni köll, de most tök őszintén tegye fel a kezét, aki ha be is megy a munkahelyére, pont azzal az intenzitással és elánnal fog melózni, mint egy normális hétköznapon 🙂 Ehelyett félúton a munka és a nem-munka között ott van a tanulás, amihez itt van eheti videó ajánlónk megint inkább az A/B vagy multivariáns tesztekről.

A/B tesztelés

Többször szembe találjuk magunkat olyan esetekkel, ahol bár tényleg beleadunk apait, anyait, valahogy mégsem jönnek úgy az eredmények egy-egy ügyfelünknél. A egyszerűbb gondolkodású kliens ilyenkor csak visszamutogat: biztos nem jól csináljátok, oldjátok meg! Az okosabb viszont felveti annak a lehetőségét, hogy talán az oldallal is lehetnek gondok.

A most ajánlott cikkben látható videón erre láthattok példát (a videót magát nem lehet más weboldalba beágyazni, de nem baj, ott a cikkben is élmény lesz végig nézni): egy családfa kutatással foglalkozó cég gondolta végig, mit is csinálnak a felhasználók az oldalakon, majd újragondolták, hogyan és mit mutassanak azon felhasználóknak, akik még csak most szeretnének csatlakozni.

Az eredmény az lett, hogy néha a kevesebb a több, de mire ide eljutottak, kemény munka és sok tesztelés kellett. Megérte? Biztos vagyok benne!

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Microsoft Advertising Partner 2024

Lehet Téged keresünk?

Legfrissebb cikkeink