Instagram hirdetések: mindenkinek elérhetőek

Tartalomjegyzék

Sokak által várt újdonságot jelentett be a Facebook: mostantól ahol elérhetőek a hagyományos Facebook hirdetések, ott elérhetőek az Instagram hirdetések is.

Instagram Hirdetések

Az Instagram-ot talán nem nagyon kell senkinek bemutatni, de ha mégis: azon fotómegosztó oldal, ahonnan számos, talán indokolatlanul szénné szűrt, szépiázott, ilyen-olyan hatásokkal ellátott képek származnak, ahol nem gáz megosztani, éppen mit eszel, de ahol nagyobb márkák már hirdetnek egy ideje és a most elérhetővé vált hirdetések nélkül is egész ügyes aktivitásokat toltak.

(csak hogy egy példát említsünk: a Nike egyik kampányában arra buzdította a futókat, hogy fotózzák le lábukat Nike cipőben és osszák meg Instagram-on a megfelelő hashtag-el)

Nos, a Facebook bejelentése szerint (akik ugyebár anno megvették az Instagram-ot) mostantól mindenhol elérhetőek az Instagram hirdetések, ahol elérhetőek a Facebook hirdetések is. A hirdetések létrehozásához első körben kelleni fog természetesen egy céges Instagram account, amit nem árt Facebook oldalunkhoz párosítani. Ezután a hőskorában Bivaly Szerkesztőként ismert Power Editor lesz a segítségünkre az hirdetések létrehozásában.

Akiket még több infó érdekel a lehetőségekről, azoknak irány a hivatalos oldal.

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Tartalomjegyzék

Minősítéseink

Microsoft Advertising Partner 2024

Lehet Téged keresünk?

Data specialista

Oda vagy a számokért, a trendekért? A/B tesztek nélkül nem is tudsz élni? Medior Analytics specialista lehetsz csapatunkban!

Érdekel »

Legfrissebb cikkeink