Google Premier Partner 2024 - Kiemelt Partner 2024

Google Premier Partner vagyunk 2024-ben is

Tartalomjegyzék

Ahogy az elmúlt években mindig, úgy most is február végén frissítette a Google a Google Ads hirdetési rendszerhez kapcsolódó ügynökségi minősítéseit: a JabJab Online Marketing 2024-re is megtartotta a Google Premier Partner jelvényt.

2006 óta folyamatos kiemelt partner státusz

A JabJab Online Marketing egyike azon kevés hazai ügynökségeknek, akik a jelenlegi Google Partner program elődjénél, a Google AdWords Certified Company programban is már kiemelt minősítést kaptak.

Google Premier Partner 2024 - Kiemelt Partner 2024

A most bezsebelt újabb jelvénnyel így már 18 éve mondhatjuk el, hogy a Google Ads minősítési rendszerében benne vagyunk abban a top körben, ahol nem csak a kezelt költés, de a legfrissebb bevált technikák alkalmazása alapján is kiemelt minősítést kaptunk.

Jól indult az év

Nem csak Google tájáról érkeztek jó hírek, megtartottuk minősítésünket a Microsoft Advertising rendszerében és elhoztunk 2 díjat is a Marketing Diamond versenyén.

Ezekkel és a Google Marketing Platform Sales Partner minősítésünkkel a hazai ügynökségek között unikális lehetőséget biztosítunk ügyfeleinknek az elérhető legjobb rendszerekben a lehető legjobb kiszolgálásra.

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Tartalomjegyzék

Minősítéseink

Microsoft Advertising Partner 2024

Lehet Téged keresünk?

Legfrissebb cikkeink