24/7

Tartalomjegyzék

A mi szakmánk kívülről egyszerűnek és nyugisnak tűnik, hiszen az ember reggel felkel, otthonról dolgozik és csupa öröm az élet. Csalódást kell okoznom, sajnos nemmindig az.
Persze az otthoni munka előnyei vitathatatlanok, sőt, ha valamin nagyon felhúzom magam vagy elfáradok, akkor két lépés, megsimizem a kutyusokat, és gyorsan kisimulnak a ráncok.

De mégis, ott van egy veszély, az pedig a kiégés (burnout).
Rengeteg stressz átjön. Vannak határidők, utolsó pillanatos kapkodás vagy azonnali tűzoltás. Pedig gondos ember vagyok, szeretek tervezni, de aki dolgozott már a reklámszakmában az tudja hogy mindig és minden tegnapra kell.

Ügynökségeken azért van sok fiatal, mert ők még bírják, nekik természetes.

Egy dolog azonban nem hagy nyugodni. A munkám olyan, hogy – elméletben – szinte mindig történik valami, ha követni akarom, akkor ténylegesen nekem nem szabadna sem aludnom, sem ebédelnem.
A leveleimet gyorsan megválaszolom, és ezért ha 10 percen belül nem kap választ (igen, van ilyen ügyfelem!), akkor csörög hogy mi van. Mintha nekem nem lehetne 10 perc szünetem, vagy nem kéne elugranom a boltba.

Szóval csak jelezni akartam, az online szakember is ember, és ugyan NAGYON SOKAT van online, van időszak amikor nem. És ez tény, nem kívánságműsor. Kérem tessék ezt is figyelembe venni.
Engem jobban érdekel ez a téma mint hogy kiégjek pár éven belül. Meg szeretném őrízni a munka örömét, a jó érzést amikor az ügyfél küldd egy képernyőről készült fotót, és örül, nagyon örül, mert ott van a kiemelt pozícióban, vagy végre elkezdtek pörögni a megrendelései.
És így is lesz.

Ezért most elmegyek füvet nyírni 🙂

Media_httpamadeoblogc_wxtuw

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Tartalomjegyzék

Minősítéseink

Microsoft Advertising Partner 2024

Lehet Téged keresünk?

Data specialista

Oda vagy a számokért, a trendekért? A/B tesztek nélkül nem is tudsz élni? Medior Analytics specialista lehetsz csapatunkban!

Érdekel »

Legfrissebb cikkeink