Bréking nyúz

A tartalom előtt egy fontos üzenet:

Már csak

Nap
Óra
Perc
Másodperc

… és leáll az adatgyűjtés a Universal Analytics / Google Analytics 3 tulajdonokban!

FIGYELEM, MÉG 2 NAP ÉS LEZÁROM A KÉRDÉSEKET!  

Szakmai közönség figyelem! Szolgálati közlemény következik!

Ma kaptam a hivatalos választ. Felkérésemre, miszerint szeretnék szakmai dolgokról kérdéseket feltenni a Google Magyarországi képviselőjének, Peresztegi Zoltánnak, a válasz igen.

Szeretnék egy olyan beszélgetést összehozni a Zolival, amelyben kérdeznénk (igen, ti is, mindjárt írom hogyan) a szakmáról, keresőmarketingről, esetleg optimalizálásról, pluszban olyan területekről amelyek a keresőmarketinget mint témát érintik. Például AdSense, vagy google maps, de mindig a keresőmarketing szemszögéből.

A kérdéseket előre összeállítom, mert lehetséges hogy olyan szintű szakmai dologra kérdezünk rá amely nem tartozik az ő területéhez. De ha érdekes, akkor megpróbál válast kicsikarni a megfelelő helyről nekünk.

A beszélgetés személyes interjú lesz, ahol körbejárhatjuk majd azokat a témákat amik kimaradtak, vagy közben felmerültek. Terjedelmi korlátaink nincsenek, de bizonyos hogy nem lesz egy komplett délelőttje rám (és rátok).

Szóval ha kérdésed van, ide vele! Nem ígérek semmit, főleg nem a Zoli nevében. A beérkezettekből és a sajátokból összeállítom a listát amit elküldök neki. Ha valami kimarad, előre is bocs.

De ha jót kérdeztél, esélyed egészen jó a megfelelő válaszra.

Szóval hajrá!

Ja, nem kell kapkodni. A kérdéseiteket várom szeptember 18-ig.

A kérdéseiteket tegyétek fel komment-ként. Nem fog kimenni élesbe, cenzúrázom a kommenteket. De ne aggódj a kérdésed rendben, megérkezett attól mert nem jelent meg egyből a cikk alatt. Ha szimpla kérdés, akkor nem is fog. Írdd a kérdés mellé a neved, céged, weboldalt, ahol tehetem, ott melléteszem azt is. Ha nem szeretnéd hogy a neved megjelenjen, akkor írdd meg azt is, és a kérdező személy köztünk marad.

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Microsoft Advertising Partner 2023 (Bing Ads)

Lehet Téged keresünk?

Legfrissebb cikkeink