coverAD

Tartalomjegyzék

A hétvégén beragadtam egy dugóban valahol Tiszaug környékén, egy durva beleset miatt lezártk a teljes útszakaszt. Szomorú történet, nem is ragazom. De szerettem volna többet tudni a történetről, ezért rákerestem, és megtaláltam az ott készült fotókat a Lánglovagok honlapon.

De felfigyeltem egy hirdetésre, legfőként a morbid elhelyezés miatt:

Coverad

Megnéztem gyorsan a hirdetést elhelyező cég honlapját, és mivel szeretnék tudni minden ilyen friss rendszerről, érdekességekről (ha olyan, akkor tudom ajánlani az ügyfeleimnek).

Ha jól látom, ez egy PPC hirdető cég, viszont faék szerűen egyszerű megoldással, vagyis CT alapon áraznak, és 20 Ft + Áfa egy katt. Ez eddig teljesen jó, az ötlet is (hasonló a YouTube videókon felugró hirdetésekhez).

Egy pár gondolat, ötlet:

– Tudom hogy komoly fejlesztés kell hozzá, de nem baj az ha licitrendszerű az árazás (és bevételt maximalizál egyben!)

– egyes oldalakon, mint például a langlovagok.hu, nagyon meg kell nézni mit lehet (és szabad) hirdetni. A Casco vagy utazási biztosítás (szerintem) még belefér, de esetleg odaillő lehet egy kármentesítő cég reklámja, védőfelszerelés, vagy autós tűzoltókészülék. De fotó oktatás nem igazán. Az menjen a foto.hu-ra. (ezt azért merem javasolni, mert az elhelyezés láthatóan nem automatikus, tartalomfüggő, napok óta csak ezt az egy hirdetést látom a képeken)

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Tartalomjegyzék

Minősítéseink

Microsoft Advertising Partner 2024

Lehet Téged keresünk?

Data specialista

Oda vagy a számokért, a trendekért? A/B tesztek nélkül nem is tudsz élni? Medior Analytics specialista lehetsz csapatunkban!

Érdekel »

Legfrissebb cikkeink