Everything free in America

Tartalomjegyzék

I like to be in America!
O.K. by me in America!
Ev’rything free in America
For a small fee in America!

(West Side Story, lyrics)

Az Amerikai Nemzeti Szövetség a Vakokért beperelte a Target internetes webáruházat, mert a weboldal nem „vakbarát”. Ha jól vettem ki a dolgot, akkor 6 millióba került nekik a peren kívüli egyezség. A legfontosabb „hiba” az oldalon az volt, hogy nem szerepeltek a képek mellett (alt) tag-ek, amelyeket a vakoknak szóló szoftverek használnak a navigáció segítéséhez…

Egyik oldalról jó a dolog, mert valóban, vaknak lenni szörnyű dolog lehet.
És természetes hogy szeretnének ők is minél emberibb életet élni. Ebben nem sajnálni, hanem segíteni kell mindenkit. De az a per akkor is hülyeség.

Az egyik hosszászóló azt írta, hogy akkor valaki, aki elvesztette az ujjain az érzékelés képességét, most beperelheti az említett szövetséget, mert nem tudja elolvasni az általuk kiadott Braille kiadványokat?
(közben kimentem a konyhába, és megégettem (durván) a bal kezem két ujjbegyét – nesze neked kritizálás. De legalább egy példa arra, hogy milyen rizikót vállal egy keresőmarketing szakember – ilyen ujjbegyekkel hogyan írok prezit?).

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Tartalomjegyzék

Minősítéseink

Microsoft Advertising Partner 2024

Lehet Téged keresünk?

Data specialista

Oda vagy a számokért, a trendekért? A/B tesztek nélkül nem is tudsz élni? Medior Analytics specialista lehetsz csapatunkban!

Érdekel »

Legfrissebb cikkeink