Ledőlt

Tartalomjegyzék

Úgy tűnik a szombati vihar maradandó nyomokat hagyott a magyar kommunikációs infrastruktúrában.

Ma nem működik a Pannon, állítólag az Enternet levelezése is akadozik. Ennek örömére természetesen – úgy tűnik – az ügyfeleim sem érnek el, de legalább a netes bankolást sem tudom használni (nem fut be a jelszó SMS-en).

Te jó ég, mi lesz ott ha valami TÉNYLEG KOMOLY természeti katasztrófa üt be? Mondjuk egy emberes földrengés vagy komolyabb vihar. Akkor ne számítsak áramra/vízre/telefonra/vasútra/közlekedésre/internetre ??? (a nem kívánt törölhető még most)

Volt egy idő amikor egy szállodát vezettem Indonéziában. Pontos forgatókönyvet dolgoztunk ki kisebb és nagyobb balesetekre, kimaradásokra, stb, mert ezen sok múlott.

Ha például valaki dekóbetegség tüneteit mutatta (sajnos megtörtént, de szerencsére búvárt nem vesztettünk, pont amiatt hogy megvolt a terv és ügyesen végre is lett hajtva), akkor pontos leírás volt hogy kinek mi a feladata, kit kell hívni, stb.

Ugyanez volt áramkimaradás esetére, függően attól hogy milyen napszakban történt a kimaradás (nálunk a víz is elment egyből, saját kúttal üzemelt a szálloda). De volt vészhelyzeti forgatókönyv tzunami esetére is.

Itthon nincs ilyen? Most akkor lehet elkezdeni átértékelni a technológiába vetett hitünket, és végiggondolni hogy mi van nincs víz, vagy nincs áram. De szerintem az is gáz ha nincs internet vagy e-mail.

A South Park örökzöldje ugrott be megint.

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Tartalomjegyzék

Minősítéseink

Microsoft Advertising Partner 2024

Lehet Téged keresünk?

Data specialista

Oda vagy a számokért, a trendekért? A/B tesztek nélkül nem is tudsz élni? Medior Analytics specialista lehetsz csapatunkban!

Érdekel »

Legfrissebb cikkeink