Moszi

Tartalomjegyzék

Egy nappal Anna névnapja után van a szülinapod.

De sajnos már nem tudlak megköszönteni személyesen, így inkább leírom, hátha olvasod még a blogomat.

Mosq, atomvillanás, remélem jól vagy. Tuti egyszerűbb arrafelé. Biztosan figyeled szeretteidet, és örülsz az ő boldogságuknak. Hirtelen mentél el, nem is volt lehetőségünk feldolgozni, olyan gyorsan. Valahol a Vörös tenger partján kaptam a szomorú hírt.

Bevallom, sokszor eszembe jutsz. Te voltál az, aki miatt elkezdtem komolyabban fotózni a telefonommal. Akkoriban ez szentségtörés volt, nekem volt komoly kompakt, és komoly tükörreflexes gépem, és nem hittem hogy a telefonokkal lehet bármit is. De megmutattad, hogy a technológia és egy kis ügyességgel át lehet lépni a hátrányokat, és az előnyöket is megmutattad. Gyorsan editálni, és azonnal megosztani, ezt a Nikon gépem nem tudja. Együtt vettünk mindenféle lencséket, megosztottuk a postaköltséget.

Kíváncsi vagyok most mivel fotózol. Van már iPhone 6? Steve mivel fotóz? Nem cinkes állandóan lefelé fotózni? Van ott téma? Hogy oldod meg a fehéret fehér háttér előtt? Most milyen gépeken tolod?

Na, légy jó, beszélünk még!

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Tartalomjegyzék

Minősítéseink

Microsoft Advertising Partner 2024

Lehet Téged keresünk?

Data specialista

Oda vagy a számokért, a trendekért? A/B tesztek nélkül nem is tudsz élni? Medior Analytics specialista lehetsz csapatunkban!

Érdekel »

Legfrissebb cikkeink