Nyílt forrás

A PayPal megnyitja a lehetőséget, hogy fejlesszenek a platformjára. Ki is jöttek egy érdekes lehetőségeket felvető videóval.

Media_httpjabjabblogc_cblac

Egészen izgalmas világ lehet az, ahol egy pénzintézmény megnyitja a fejlesztés lehetőségeit, ezernyi jó ötletnek és felhasználási módnak adva utat. (tényleg, annyiszor láttam/hallottam/olvastam a hűtőbe szerelt érintőképernyős netcsatlakozásos élelmiszer utánrendelési lehetőségről, de arról még nem hallottam hogy valaki megvalósította volna. Létezik már?)

Na, ehhez kell egy magán pénzintézet, hogy ilyet csináljon. Vajon mikor fordul majd elő hogy a Magyar Posta kiadja a fejlesztői felületet hogy fejleszteni lehessen rájuk sok-sok nagyszerű csomagkövető vagy futárrendelő alkalmazást? Vagy mondjuk hogy a cégbíróság megnyitja a lehetőséget arra, hogy emberek fejlesszenek az ő adatbázisuk használatára progikat? (az, hogy ma már ügyvéd kell ahhoz hogy a cégbíróság felé beadjon az ember valamit,, az nonszensz). Vagy mondjuk a magyarorszag.hu vagy az APEH megnyitja a szabványos bejárat-kijárat felületét, és fejleszthetnének cégek a mostani kőkorszaki offline feltöltő programok helyett egy pofás, használható programot adóbevallásra? (aki látott már adóbevalláshoz használt szörnyszülöttet tudja miről beszélek, de akinek ott figyel az ABEV2006 (!!!!! igen, 2006) a gépén, az most sóhajtott).

Szóval mikor?

Hová a nagy félelem, aggódás?

Vagy csak egyszerűen a szakmai kompetenciák hiányoznak?

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Microsoft Advertising Partner 2023 (Bing Ads)

Lehet Téged keresünk?

Legfrissebb cikkeink