Oldalvizen

Tartalomjegyzék

Media_httpamadeoblogc_djudb

Egy érdekes stratégiát írok most le.
Valaminek az oldalvizén nagyszerűen el lehet lavírozgatni, működik. Csak nyitott szem és agy kell hozzá.

Tegyük fel (nem így van!), hogy a kormány mondjuk egy új törvényt tárgyal arról, hogy a közjegyzők státusza mi lesz a jövőben.
(Jelen pillanatban nagyon sokat keresnek, számuk nem növekszik, és élnek mint hal a vízben – bocs, de ezt látom)

És jön mondjuk egy hitelintézet, akinek speckó, közjegyzőknek szóló ajánlata van. Eddig alig sikerült elérni őket, mert a keresésekben nem a közjegyzőket érték el a közjegyző szóra, a tartalomban pedig alig fordult elő ez a szó. Most viszont a közjegyzők is érdeklődnek, nekiálltak keresgélni a témában, aktívan neteznek, vagyis a Tartalmi Hálózatban érdemes rájuk célozni. Egy-két cikket áttúrva máris kész a stratégia.
Az új törvény oldalvizén sikerült eljutni a közjegyzőkhöz.

De hozok egy másik példát. (ezt örömmel megvalósítanám!)
Mostanában mindenki pánikol hogy gazdasági válság így meg úgy. Én meg verem a fejem a falba, hogy májusban vettem fel svájci frank hitelt autóra, nem pedig most. Most kell felvenni amikor a forint gyenge, és amikor megerősödik, akkor hirtelen olcsó lesz a havi törlesztő. Ráadásul az autó is olcsóbb lett volna most, amikor a kereslet zuhan… Spórolhattam volna egy csomót.

Csak a margóra írom, hogy aki most vásárol részvényeket (nem egyet, hanem csomagban, kisebb rizikóval), annak nagyon jó lesz 1-2-3 év múlva. Féláron vesz mondjuk amerikai technológiai részvényeket, és gazdag ember lesz rövid időn belül. (igen, én hiszek abban hogy nem omlik össze a tőzsde és a világgazdaság, ha pedig igen, akkor a pénznek mondott papír sem fog sokat érni a párnahuzatban).

Szóval a lényeg a válság, bocs a kitérőért.Mindenki aki befktetett volna, most visszavesz, mert fél, és kivár. Sokan még a bankból is kiveszik a pénzüket. Mibe fektessenek be?
Itt kéne észbe kapnia azoknak akik alternatív energiaforrásokkkal foglalkoznak. És nem a hőszivattyú szóra hirdetni (mondjuk arra is lehet), hanem a befektetés, megtakarítás és gazdasági válság szavakra.
Hogy miért? Mert sokan keresnek rá, rengetegszer előfordul most a cikkekben, levelezésben, mindenütt. És írni egy tuti oldalt, reklámszöveget, vóbannereket és video bannereket azzal, hogy fektessen be inkább a saját lakásának korszerűsítésébe. Minden gáz villany és egyéb áremeléssel hirtelen egyre jobb befektetés lesz az, ha mondjuk egy kollektorral rásegít a fűtésre, vagy nappal fűti fel a vizet, lecseréli az izzókat takarékosra, satöbbi. És a mellett hogy ez kifizetődő, nem hordoz rizikót magában. Mert a válság sem viszi el az izzót a nappaliból. De ha rosszabb lsz a helyzet, akor neked jobb lesz vele kicsit.
Ha valaki ügyesen kijátssza ezeket a kártyákat, kialakíthat egy friss fogyasztói viselkedést, beviheti az elternatív energiát sok sok ember lakásába.

Oldalvizen és olcsón.

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Tartalomjegyzék

Minősítéseink

Microsoft Advertising Partner 2024

Lehet Téged keresünk?

Data specialista

Oda vagy a számokért, a trendekért? A/B tesztek nélkül nem is tudsz élni? Medior Analytics specialista lehetsz csapatunkban!

Érdekel »

Legfrissebb cikkeink