Szolgálati közlemény

(vigyázat, duzzogás következik)
Nos kérem, jelentem áram nélkül nem megy a blog sem, de a munkavégzés is nehéz (tudom, miért nem lettem lovászlegény, annak nem kell az áram).
Ma reggel vettük észre hogy dolgos kezek elkezdték kiásni a villanyoszlopokat az utcában. (azt is onnan hogy becsöngettek, kértek egy ásót). Kiderült hogy holnap nem lesz áram. Az ügyfélszolgálat szerint már kiértesítettek, és sajnálják. Este kiesett a mai postával együtt bedobott értesítő, hogy nem lesz áram holnap, de csütörtökön sem. Bravó.

Ezzel együtt szerencsésnek érzem magam, mert kettő házzal odébb lakóknak a szerda-csütörtök-péntek-hétfő halmozott büntetés jutott. Nekik ezeken a napokon reggel 8-tól délután 4-ig nem lesz áram. Aki pedig húst tart a hűtőben, vagy hideg vizet szeretne inni, az figyeljen oda jobban.

Na eddig a közlemény, köszönjük neked EON hogy hozzájárulsz a pihenésemhez (közel a Balaton, kerti munkával is el vagyok maradva), és köszönöm azokat az ideges telefonokat is amelyek majd érkeznek hogy gyorsan és sürgősen kéne ez vagy az, és közlöm hogy nincs áram…

A XXI. század vívmányai közé be kéne venni azt is hogy ilyen ne történhessen meg, hogy pár napig elveszik az áramot… Ha kórház lennénk, akkor vastüdőn levőknek „nagy levegő”, és különben is.

utóirat: a munkások délután kértek egy csípőfogót, mert elhajlott a kölcsönkért ásó…
utóirat 2: utoljára ilyen élményem Balin volt, (harmadik világbeli ország, Indonézia, ott is egy kis falu a világ végén), de ott sikerült Európai módon elintézni hogy felgyorsuljanak a munkával… Na ott még nem tartunk.

Utólagos bejegyzés:
Bocs, de ezt nem tudom kihagyni.

A munkások reggel 8-tól 10-ig a szomszéd meggyfájáig jutottak csak el (és még pihentek is kicsit).
Arra gondoltam, hogy ha én miattuk reggel 3-kor kelek, akkor joggal vagyok dühös rájuk…

Reggel egy egészen szürreális dolog is történt. Egy jövendőmondó (hosszú történet hogy miért ismerem), vitatkozott a munkásokkal hogy miért nem értesítették előre az áramkimaradásról 🙂 LOL

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Microsoft Advertising Partner 2023 (Bing Ads)

Lehet Téged keresünk?

Legfrissebb cikkeink