Tratatatá!

Most kimaradt egy kis idő, régen nem írtam bejegyzést. Nem mintha a kedvem vagy a lelkesedésem fogyott volna el, sokkal egyszerűbb, az időm.  A meglevő ügyfeleink kiszolgálása kitöltötte a napjaimat, és – sajnos – volt olyan felkérés is közben, amelyet nem tudtam elfogadni, mert az már veszélyeztette volna a már felvállalt feladatokat.

Ez így nem mehet tovább, hiszen ebben a szakmában egy hónap nagyon sok, de sokszor még egy nap is. És szakirodalmat olvasni, naprakésznek lenni kötelező. Ez még csak belefért, de az írás már nem.

Megszületett a döntés, kell még valaki a csapatba, Kamilla és mellém. De olyan embert találni aki minden feltételnek megfelel, igencsak nehéz. Mert legyen felkészült, okos, grafomán és számítástechnikában otthon, érdekelje, lelkesedjen a technológiáért, (és estig sorolhatnám hogy mi mindent szerettünk volna az új csapattagban látni). 

És jött egy ügynökségi nap, amikor a már szakmailag tisztelt és nagyra tartott emberrel beszélgettünk, és kialakult valami, aminek a vége az lett, hogy innentől közösen toljuk a JabJab szekeret. 

DuracellTomi vagy polgári nevén Geiger Tamás. Sokan ismeritek, ebben nem kételkedem, hiszen a blogja pár éve az AdWords hivatalos blog mellett szinte az egyetlen autentikus forrása mindenféle AdWords újdonságnak, aktívan tolja az AdWords súgófórumon, és (természetesen) AdWords Minősített Partner.

 

Üdvözlünk a csapatban Tomi!

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Microsoft Advertising Partner 2024

Lehet Téged keresünk?

Legfrissebb cikkeink