Tippek, inspirációk 2016-ra

Tartalomjegyzék

Dübörögnek a karácsonyi kampányok, mindenki lázasan próbálja kisajtolni az utolsó forintot is az év utolsó nagy hajrájából. Ilyenkor szoktak sorra megjelenni azok a cikkek, ahol egyrészt visszatekintenek 2015-re, másrészt tippelgetnek, mi várható 2016-ban.

Nos, nekünk nincs ilyen jós gömbünk, de szeretnénk mégis egy kis útravalót adni mindenkinek az új esztendőre egy különleges adventi naptár formájában.

JabJab Adventi Naptár 2015

Nehéz elhinni, de alig szoktuk meg, hogy 5-öst írunk az aktuális évszám végére, máris jön a 6-os 🙂

Hogy mi minden történt idén, nehéz volna egy bejegyzésben áttekinteni. Sok-sok esemény, újdonság volt 2015-ben is, ami tovább segítette a munkánkat és az ügyfeleink sikerét. Hogy mi vár ránk 2016-ban, nehéz megmondani. Régóta nagy vágya a szakmának, hogy elérhető legyen Magyarországon is a Google Shopping és a Merchant Center, időnként jeleket látunk mindenhol, de lassan olyan mantra ez, mint a „mobil éve”, ami az utóbbi években elcsépelt frázissá vált.

Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy jósolgatás helyett csokorba gyűjtünk 24 tippet, tanácsot, javaslatot, amivel talán akkor is sikeresebbek lehetünk 2016-ban, ha nem jelenik meg semmi újdonság (amire valljuk be, kicsi az esély :-))

Holnaptól tehát minden nap kinyílik egy kis ablak a JabJab adventi kalendáriumában egy rövid gondolattal, aminek elolvasására talán még ebben az év végi rohanásban is jut idő mindenkinek.

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Tartalomjegyzék

Minősítéseink

Microsoft Advertising Partner 2024

Lehet Téged keresünk?

Data specialista

Oda vagy a számokért, a trendekért? A/B tesztek nélkül nem is tudsz élni? Medior Analytics specialista lehetsz csapatunkban!

Érdekel »

Legfrissebb cikkeink