Email cím alapú célzás AdWordsben, Facebook videó carousel, instagram hirdetések – ez történt a héten

Tartalomjegyzék

Felforgatta a szakmát az infó, hogy most már email címek alapján is lehet remarketing listát építeni AdWordsben, de a Facebook sem tétlenkedett és jött az újdonságokkal. Fel sem tudtunk minden hírt dolgozni, de legalább marad jövő hétre is… őszies hetünk volt.

AdWords Customer Match

Google AdWords

A hétre nagyjából két bombahír jutott, az egyik, hogy most már AdWordsbe is fel tudunk tölteni egy vagy több email cím listát, amiből aztán a rendszer megnézi, hogy van-e párosítható Google account. Ha talál, akkor azokat a felhasználókat célozni tudjuk innentől a Google Keresőben, YouTube-on és a GMail hirdetéseknél. Igen, jól látod kedves és nyájas Olvasó, a Google Display Hálózaton nem!

Egyelőre még nem jelent meg a fiókjainkban, de ami késik, nem nyúlik, szóval terminátorosan visszatérünk még erre a témára vélhetően nagyon hamarosan 🙂

Facebook újdonságok: video carousel és Instagram

Instagram Hirdetések

Az egyik fontos bejelentés a nagy kék közösségi oldal hirdetéseivel kapcsolatban, hogy már videót is megadhatunk a sokak által kedvelt és kreatívan felhasznált carousel hirdetésekhez.

Ami talán ennél is nagyobbat durrant az az, hogy Bivaly Szerkesztővel Power Editorral mostantól feltölthet bárki hirdetéseket Instagram-ra, szóval indulhat itt is a móka. Remélhetőleg mindenki felelősségteljesen kezeli majd ezt a csatornát is és nem kezdi el eszetlenül mindenféle szolgáltatással bombázni azon felhasználókat, akikről egy dolgot biztosan tudni: szeretnek fényképezni és szénné szűrni, filterezni ezeket a képeket kajáról, lábakról, tájképről és úgy mindenféle másról.

Hétvégi videó ajánló

Elérhetővé tettük legutóbbi webináriumunk felvételét, ezúttal a videós megjelenési és hirdetési lehetőségekről.

 

Ez az őszi hét is hozott pár nagyon izgalmas újdonságot és máris nyakunkon a következő hét…

Ha tetszett a cikk, oszd meg kollégáiddal, ismerőseiddel is,  hogy ők is értesüljenek az itt leírtakról:

Tartalomjegyzék

Minősítéseink

Microsoft Advertising Partner 2024

Lehet Téged keresünk?

Data specialista

Oda vagy a számokért, a trendekért? A/B tesztek nélkül nem is tudsz élni? Medior Analytics specialista lehetsz csapatunkban!

Érdekel »

Legfrissebb cikkeink